Gardākie konditorejas iztrādājumi!

Lielpilsētās jau diezgan sen bija pieprasīts pasūtīt pārtiku, nemaz nerunājot par tāda veida lietu kā banketi. Standartā visi biznesmeņi svētkus rīkoja pie sevīm mājas teritorijā vai viesu mājās, savukārt visa galda klāšana kā arī uzkodas banketam tiek sūtītas pārbaudītā vietā. Turklāt torte vai kūka no veikala nekad nebija populāra, tāpēc jau laiku atpakaļ bagāti klienti priekšroku deva tādai lietai piemēram, kā tortes pēc pasūtījuma. Tā kā viss attīstās un arī pilnveidojas, parādījās daudzas konditorejas Rīgā, kā arī citās pilsētās Latvijas teritorijā, kas tiek piedāvāta ne tikai iespēja pasūtīt torti, bet arī ir piedāvātā galda klāšana, kur klients vēlas. Turklāt galdu klāšana cenas ziņā vairs nemaz nav tik dārgs pasūtījums. Un vēl atrodot sev konditoreju, klientam vairāk nebūs jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Ieskaties – http://www.francumaize.lv/produkcija/piragi-un-rausi/

Tortes pēc pasūtījuma – pamata principi atbilstoša produkta izvēlēšanai

Nebūs svarīgi, kādi svētki plānoti, taču tagad vienīgi daži klienti izvēlās veikala tortes bet arvien lielāku popularitāti saņem ne tikai tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet arī citās pilsētās. Nav noliedzams, ka tādi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte ir svētku galda pamata dekorācija, un tā tiks sūtīta pārbaudītā vietā. Konditorejas Rīgā piedāvā cilvēkiem ļoti daudz dažādu pildījumu, kā arī pašu noformējumu. Priekš tam, lai varētu izlemt, kādu tieši pasūtīt torti, nepieciešams saprast, kādi tieši tortes veidi tiek piedāvāti. Paši banketi parasti priekšroku dod šādam tortēm – no biskvīta, marcepāna, suflē vai arī jogurta. Jogurta vai suflē tortes uz pasūtījumu ir piemērotas, kad viesi domā par savu figūru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Tomēr parasti tortes pēc pasūtījuma būs tieši biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta var sasniegt jebkuras izdomas, savukārt tortes kļūst par īstu mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditoreja.

Kam jākoncentrē vērība, kad tiek sūtīti banketi un to ēdienkarte?

Brīdī, kad tiks plānoti banketi, un būs sameklēta tā konditoreja, kuras piedāvājumā būs galdu klāšana izbraukumā un arī iespēja pasūtīt torti, ir jau vēl dažas nianses, kurām jāpievērš uzmanība. Viesu skaits, kas nozīmē to, kad būs rēķināti un arī sastādīti izbraukuma banketi, ir jāvadās no vispārpieņemtām ēdiena daudzuma normām. Samērā svarīgi, lai galda klāšana nebeigtos ar pustukšiem galdiem, bet nevajadzētu būt pārak daudz ēdiena. Svarīgi, tomēr, lai izbraukuma banketi tiešām būtu labi organizēti arī meklējot oficiantus. Ievērojami, lai banketu ēdienkarte atbilstu sezonai, vasarā iekļaujot vieglas uzkodas banketam, bet ziemā viesiem labāk patīk sātīgākās uzkodas banketam. Brīdī, kad tiks izstrādāta banketu ēdienkarte, ir jau japārzin viesi, jo var būt veģetārieši, bērni un citi īpašie gadījumi. Protams, ievērojot visas minetās nianses galdu klāšana cenas attiecībā var būt dārgāka, bet Jūs būsiet padomājuši par visu un pasākums būs ideāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *