KUR DABŪT GARDĀKĀS TORTES ?

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr aktuāls ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko bankets telpās vai izbraukuma banketi, ir nepieciešams izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka veida ēdienu un konditorejas izstrādājumu pagatavošanai. Tuvojoties dažāda tipa jubilejām, noteikti aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep kūkas pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no populārākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādējādi pakalpojumu sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

Pasūti kūku šeit – http://www.francumaize.lv/produkcija/tortes-un-kukas/

KONDITOREJAS UN KŪKU CEPTUVES RĪGĀ.
Ja runa tieši par to, kas cep kūku pēc pasūtījuma, tad ir opcija izvēlēties gan starp privātpersonu piedāvājumu mājas kūkām un tortēm, gan konditoreju klāstu šajā sfērā. Allaž der ielāgot zelta likumu, ka lētākais ne vienmēr nozīmē labāko un līdz ar to ir jāprot izvēlēties zelta vidusceļu konditorejas izstrādājumu pasūtījumam. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā cep daudz konditoru, taču kā atrast labāko? Allaž iesākumā jāvadās pēc atsauksmēm no citiem klientiem, pēcāk jāizanalizē cenas un galaprodukta attiecība un arī, protams, garša. Ņemot vērā to, ka produkti pagatavošanai, galvenokārt, visos veikalos maksā līdzīgi, tad skaidrs, ka pievienotā vērtība kļūst konditora prasme un ieguldītais laiks. Cena, ja arī nedaudz dārgāka, nozīmē kvalitāti arī ēdiena nozarē. Jebkurš, pasūtot kūku vai arī kliņģeri, vēlas, lai rezultāts ir gards un arī viesi labi paēduši, tai skaitā, pastāv liela izdevība, ka pircējs atgrieziesīsies, lai veiktu citus pasūtījumus.

KAS KLĀJ GALDUS BANKETIEM?
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši bankets. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu uzskatīt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un, protams, daudzuma attiecība, tādēļ klientiem ieteicams iesākumā iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditoreju vai arī galdu klāšanas uzņēmumu. Banketu ēdienkartē lielākoties būtu iekļauti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un, protams, gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Ēdiens ir augstākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu brīdi pirms celšanas galdā.

Laba ēdinašānas pakalpojumu sniedzēja atrašana spēlē lielu lomu tajā, lai bankets, jubileja vai arī kāda cita svinīga sanākšana pēc iespējas būtu izdevusies un, protams, visi būtu labi paēduši ar rezultātu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *