KĀDA TIPA PAKALPOJUMUS NODROŠINA KONDITOREJAS?

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr būtisks kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un arī kādu kūku celt galdā ciemiņiem. Vērtīgs galdu klāšanas pakalpojuma sniedzējs ir viena no lielākajām panākumu atslēgām jebkurā pasākumā, tādējādi, ja esat izvēlējies klāt banketa galdu, iesakām laicīgi iepazīties ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Konditorejas Rīgā bieži var piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un arī konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Kad tuvojas dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan daudz.

 

KŪKAS, KLIŅĢERI UN TORTĪTES PĒC PASŪTĪJUMA.

Jebkurš, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Tortītes pēc pasūtījuma Rīgā būs iespēja veidot pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā pērkot jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

KĀDS IR PIEDĀVĀJUMS BANKETU RĪKOŠANAI?

Banketa galda klāšana būs vēl viens izplatīts sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat pieprasīts kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Dažāda veida banketi telpās un arī ārpus tām, ir īpaši populāri gada siltākajos mēnešos, bet pieprasīti ir visu cauru gadu lielāku un nelielāku pasākumu viesu paēdināšanai. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tieši tāpēc pircējiem vēlams no sākuma iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas kompāniju. Banketa ēdienkartē lielākoties būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tādējādi nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *